Gratis bezorging met PostNL
30 dagen niet goed, geld terug
Voor 23.45u besteld is morgen in huis
Direct service via Whatsapp - 06 83 85 87 00
Hoofdtelefoons, in-ear oordopjes en IEMs

Hoofdtelefoons, in-ear oordopjes en IEMs

Fiio in-ear oordopjes zijn er voor ieder budget, maar klinken altijd super. Een IEM van Fiio herken je aan de perfecte geluidskwaliteit en afwerking.

17 van 17 producten bekeken

Fiio in-ear oordopjes

Voor Fiio in-ears is er natuurlijk maar één adres en dat is Fiio.nl. Fiio in-ear oordopjes zijn er voor ieder budget, maar klinken altijd super. Een IEM van Fiio herken je aan de perfecte geluidskwaliteit en afwerking.

Het grote pluspunt van de Fiio oordoppen is dat ze vrijwel allemaal een afneembare kabel hebben. Dit heeft meerdere voordelen. Zo kun je de standaard kabel upgraden naar een betere kabel. Bijzondere feature is de optie om een gebalanceerde kabel te gebruiken. Dit combineert perfect met de Fiio muziekspelers die zijn uitgerust met een 2,5mm of 4,4mm hoofdtelefoon-uitgang. Ook kan je gemakkelijk de kabel vervangen in het geval van draadbreuk.

Fiio in-ear monitors (IEM)

De echte topklasse van Fiio kunnen we met recht in-ear monitors of IEMs noemen. Je hoort hiermee elk klein detail. Muziek die je al jaren kent? Je zult je favoriete nummers opnieuw ontdekken met een Fiio IEM.

Fiio in-ears kopen?

Er zijn behoorlijk wat verschillende varianten. Zie je door de bomen het bos niet meer? De FA-oordopjes hebben een balanced armature en zijn daarmee het meest neutraal. De Fiio FH-serie is een hybride en combineert dynamische drivers met balanced armatures. Het beste van twee werelden. De FD-oordoppen gebruiken dynamische drivers en zijn daarmee letterlijk het meest dynamisch.

Fiio 4.8 / 5 - 240 Reviews @ Trustpilot